Varför inte hyra en egen skärgårdsbåt och skräddarsy turen efter dina önskemål. Vi hjälper gärna till med cateringförslag, eller så går det fint att bära ombord egen mat och dryck. Perfekt för olika aktiviteter så som:

Bröllop

Ett romantiskt inslag mellan vigsel och kvällsaktiviteten. Vi hissar flaggspel och kanske vill ni smycka med blommor, björkar, sidenband etc. Snittar och bubbel går fint att avnjutas ombord.

Askspridning

Uppfyll en närståendes sista önskan att bli utspridd i havet, stilla cermoni med kaffe och tilltugg.


Dagkonferens

Härlig personalaktivitet eller kick-off för att lära känna och umgås med kollegorna. Mingel med något gott att äta och dricka eller låt oss guida er genom ett privat sälsafari.

Skolutflykt

Till havs finns det mycket att lära, se, känna, dofta och uppleva. Kanske ett strandhugg för att utforska en ö:s fauna och flora. För att sedan njuta av smarriga mackor, kyld dryck och kaffe ombord.

50-årskalas

Oftast en 3-timmars tur med t.ex. plockbuffe, skaldjurslåda, tapasrätter och medhavda drycker, samt en smarrig efterrätt med nybryggt kaffe. Kanske ta med egen trubadur eller guide, för att göra resan än mer till en oförglömlig fest.

Grundpriser

Att hyra m/s Rania kostar 4.000:- per timme, minimumtaxa 2 timmar. Vi lämnar 15% rabatt på fram- och tomkörning. Rania får ta 88 passagerare som mest, och då kan 35 personer sitta vid bord i salongen.

Ovanstående förslag går givetvis att klippa och klistra i, så att det passar just era behov.

Lite aktiviteter

Några bilder från våra charterturer.

Lite läskande förfriskningar.

Bröllopsförening.

Uthyrd till filminspelning.

Fina vyer på havet.

Rania på tur.

Mer filminspelning.

Dukat för fest.

Vy från soldäck.